Augusta Ada King, hraběnka z Lovelace (10. prosince 1815 Londýn – 27. listopadu 1852 tamtéž), narozená jako Augusta Ada Byron a nyní známá jako Ada Lovelace, byla anglická matematička a první programátorka, která je známá především detailním popisem fungování Babbageova mechanického počítače (analytického stroje), jehož vývoj podporovala i finančně. Mezi jejími poznámkami k analytickému stroji byl i algoritmus Bernoulliho čísel, který je považován za první algoritmus zpracovatelný počítačem.

Ada Lovelace

"Adalo je sdílená vášeň pro tvorbu webů."

Náš tým

Tomáš Lešňovský

Tomáš Lešňovský

CEO
Vůdce smečky a zakladatel společnosti Adalo Solutions s.r.o.

Váš první kontakt a průvodce na vaší cestě za vysněným webem. Tomáš s vámi lidsky a srozumitelně probere byznysové i technické záležitosti a pomůže vám přetvořit nápad v reálný produkt.

Václav Vítek

První důstojník
Tomášova pravá ruka. Dokáže plně zastoupit Toma u klienta, ale nebojí se ani ponořit do nebezpečných hlubin kódu. Vaše projekty u něj budou jako v bavlnce.
Václav Vítek
Jan Kmínek

Jan Kmínek

Admin, kodér
Jakmile se projekt jednou rozběhne, Honza zajistí, že poběží jako po drátkách. Pod jeho pečlivým dohledem váš web rozkvete a vaše newslettery se rozletí do světa, než řeknete švec.

Richard Mikeš

Web magician
Ríša přetváří vzdušné zámky v nuly a jedničky. A z nich pak staví něco ještě lepšího.
SEO Adalo Solutions
Jessi Vítek Falvey

Jessi Vítek Falvey

Copywriterka, anglická rodilá mluvčí
Jessi, původem z USA, se nemohla vdát lépe, neboť kromě skvělého manžela (viz výše) a nového domova v naší krásné vlasti získala i novou rodinu v Adalo týmu. Pro naše klienty vymýšlí či reviduje anglické texty.

Čas na něco nového! Zbývá poslední krok a můžeme začít.

Kontaktujte nás

Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.
Jméno
Zaškrtávací políčka
Adalo Solutions s.r.o. © 2016 - 2024 | Všechna práva vyhrazena